Itt van az igazi fagylalt idő. Nekiláttam tehát a különböző ízesítésű fagylaltok gyártásának. Most éppen a citrom volt a soron.
Hozzávalók:
Elkészítése:
Mindent összekevertem egy nagy tálban robotgéppel és beletöltöttem a fagylaltgép lefagyasztott üstjébe. Kb. 50-60 percig kevertem, aztán betettem a mélyhűtőbe nagyjából 3 órára fagyoskodni. Ennyi idő alatt szépen megfagy. Ha tovább is marad még, akkor másnap érdemes fogyasztás előtt fél órával a rendes hűtőbe tenni, hogy felengedjen. Szerintem vertem az összes fagylaltárust evvel a mai édességgel.
Hozzávalók:
- 500 ml citromos görög joghurt
- 500 ml natúr joghurt
- 70 ml frissen csavart citromlé
- 70 g gyümölcscukor
Elkészítése:
Mindent összekevertem egy nagy tálban robotgéppel és beletöltöttem a fagylaltgép lefagyasztott üstjébe. Kb. 50-60 percig kevertem, aztán betettem a mélyhűtőbe nagyjából 3 órára fagyoskodni. Ennyi idő alatt szépen megfagy. Ha tovább is marad még, akkor másnap érdemes fogyasztás előtt fél órával a rendes hűtőbe tenni, hogy felengedjen. Szerintem vertem az összes fagylaltárust evvel a mai édességgel.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése